Ik geloof er in dat iedereen uniek is en mag zijn zoals je bent.

Ik ben Ilona de Haas en geloof er in dat iedereen uniek is en mag zijn zoals je bent. Mijn kracht zit in mijn inlevingsvermogen, openheid, enthousiasme en persoonlijke benadering. Ik ben eerlijk en luister naar je, zonder oordeel.

Als coach wandel ik met jou mee en gaan we voor duurzame verandering om zo meer uit jezelf en uit het leven te halen. Een leven waar jij je fijn bij voelt en dat bij jou past.

Hoe heb jij dat gedaan?

Vanuit mijn eigen interesse in persoonlijke ontwikkeling, ben ik opleidingen gaan volgen en mag ik mij naast vitaliteitscoach inmiddels ook Master In Coaching noemen. Deze opleidingen heb ik gevolgd bij Chivo en Johan Cruyff Institute.

Na een moeilijke tijd ben ik steeds meer gaan kijken naar wat ik echt belangrijk vind in mijn leven en uiteindelijk (her)ontdekt wie ik zelf ben. Dat is zo krachtig en dat gun ik iedereen. Ik heb het op mijn eigen manier gedaan, omdat het per persoon verschilt wat je belangrijk vindt en wie je bent. Het heeft geen zin om een ander na te doen. Je kunt ver verwijderd raken van jezelf en het kan soms ook frustraties opleveren om jezelf met andere te vergelijken.  #BLIJFBIJJEZELF

Ilona lachend