• Ze kon diep in mij iets raken om mij te helpen meer vitaal en mentaal sterk te zijn
  Ilona was mijn maatje in mijn drie maanden traject. Altijd een luisterend oor voor mij. Ze kon diep in mij iets raken om mij te helpen om vitaler en mentaal sterk te zijn. Zeker een aanrader.  

  Annamaria
  Annamaria
 • Ilona heeft mij geweldig laten spiegelen. Zette mij aan het denken, waardoor ik nieuwe stappen ben gaan zetten. Stappen in de goede richting
  Ilona kende ik al als een goede sportinstructrice met oog voor iedereen om haar heen. Ik kwam haar na een lange periode toevallig weer tegen op een moment dat ik veel druk van buitenaf op mijn leven voelde. Twee koffies verder zijn we samen gaan bewegen en praten. Ilona heeft mij geweldig laten spiegelen. Zette mij aan het denken, waardoor ik nieuwe stappen ben gaan zetten. Stappen in de goede richting. Na een jaar is mijn hoofd niet meer vol en zie ik weer mogelijkheden. Ik richt mij op de toekomst. Bedankt voor de mooie gesprekken met beweging als uitlaat voor alle negatieve energie.    

  Kathelijne
  Kathelijne
 • Door vragen te stellen laat Ilona je nadenken over gewoontes die er ingeslopen zijn en hoe je dat kunt veranderen
  Ik heb Ilona leren kennen op de sportschool waar ze als Body Pump en RPM instructeur werkte. Ik wilde graag op bepaalde vlakken veranderen, alleen dat lukte mij zelf niet. Toen kwam ik in gesprek met Ilona en is zij mij gaan begeleiden en coachen. Behalve praktische tips en oefeningen heeft Ilona vooral mij laten inzien waarom ik bepaalde dingen deed. Door vragen te stellen laat ze je nadenken over gewoontes die er ingeslopen zijn en hoe je dat kunt veranderen. Dit heeft meer effect op langere termijn wat voor mij echt een eyeopener was. Ilona is heel enthousiast en heeft een hele persoonlijke en warme benadering.  

  Natasja
  Natasja
 • Na een paar weken had ik al meer zelfvertrouwen, voelde ik mij energieker en gaf ik steeds beter mijn grenzen aan
  Na een zwangerschap met gekneusde ribben en zorgen vond ik het tijd om aan mezelf te werken. Ineens was ik er klaar mee! Ik wilde me energieker en happy voelen en een voorbeeld zijn voor mijn kinderen. Na een paar weken had ik al meer zelfvertrouwen, had ik meer fut om dingen te ondernemen en gaf ik steeds beter mijn grenzen aan. Ilona zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt, luistert oprecht, fluit je terug of geef juist dat zetje om verder te gaan. De oprechte interesse, in een appje of tijdens de gesprekken werkten heel erg motiverend.  

  Saskia
  Saskia

Ben ik jouw spiegel en mag ik met jou mee wandelen in je ontwikkeling?